Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Tennessee

Proprietate de vânzare în Tennessee

Se învecinează cu 8 state: Arkansas și Missouri în vest, Kentucky și Virginia în nord, Carolina de Nord în est și Mississippi, Alabama și Georgia în sud.

Tennessee este un stat din sudul Statelor Unite fără mări de coastă și fără ieșire la mare. Nashville este capitala și este situat în centrul regiunii și este inima scenei de muzică country, cu istoricul Grand Ole Opry, Sala de Muzică a Țării de Muzică și Muzeu și o zonă legendară plină de locuri de țară, tonk și sala de dans. Memphis, în partea de sud-vest extremă, este acasă la Graceland, casa lui Elvis Presley, studioul de studiouri de pionier rock și roll Sun Studio și blues club Beale Street.

Valoarea medie la domiciliu în Tennessee a crescut cu 8,7% în ultimul an și se așteaptă să crească cu 5,4% până în anul viitor. Prețul mediu pe metru pătrat în Tennessee este de 127 USD.

Proprietățile de vânzare din Tennessee, în special în zona Memphis în luna iunie, au scăzut cu 0,2% față de un an în urmă.

Căutați o proprietate de vânzare în Tennessee? Te întrebi unde vei obține cea mai bună valoare? Acest raport își propune să identifice cele mai bune locuri pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Tennessee în acest an.

Ne-am uitat în locuri de nișă mai bune pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Tennessee și a constatat că cele mai bune sunt în Middle Tennessee.

Cei mai buni sunt Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett și Lakeland.

Orașul Nashville este considerat una dintre principalele destinații turistice, în special pentru asocierea cu muzica. Sala de Muzică a Țării de Muzică și Muzeu sunt considerate printre atracțiile de top ale orașului, printre care se numără Gaylord Opryland Resort & Convention Center, centrul comercial Opry Mills și showboat-ul General Jackson.

Atracțiile muzicale din Nashville, combinate cu diferitele universități și colegii, au făcut din Nashville o destinație de călătorie foarte populară pentru tineri și milenii, care a jucat un rol imens în creșterea pieței imobiliare și transformarea acesteia în piața imobiliară numărul unu în Statele Unite.

Orașul a fost numit pentru fosta plantație Belle Meade, din care a fost construit orașul. Unul dintre cele mai interesante aspecte ale reședinței Belle Meade este apropierea de Green Hills, West End și străzile orașului pline de viață din Nashville. Unul dintre cei mai renumiți proprietari de case din Belle Meade este fostul vicepreședinte american Al Gore.

Hendersonville este un oraș de dimensiuni medii mai mari situate în statul Tennessee. Cu o populație de 57.050 de persoane și 13 cartiere constituente, Hendersonville este a 11-a comunitate din Tennessee.

Proprietățile Hendersonville de vânzare sunt printre cele mai scumpe din Tennessee, deși valorile casei din Hendersonville nu sunt comparabile cu cele mai scumpe proprietăți din Statele Unite.

Hendersonville este un oraș diferit din punct de vedere etnic. Majoritatea locuitorilor din Hendersonville raportează că rasa lor este albă, urmată de negru sau afro-american. Importante rude ale oamenilor din Hendersonville includ engleza, irlanda, italiana si scotica.

Cea mai comună limbă vorbită în Hendersonville este engleza. Alte limbi importante vorbite aici sunt spaniolă și franceză.

Bartlett este un oraș mai mare, situat în statul Tennessee. Cu o populație de 58.622 de persoane și 11 cartiere constitutive, Bartlett este a 10-a cea mai mare comunitate din Tennessee.

Proprietatea lui Bartlett de vânzare este printre cele mai scumpe din Tennessee, deși valorile lui Bartlett nu sunt comparabile cu cele mai scumpe proprietăți din Statele Unite.

Bartlett este un loc minunat pentru familiile cu o combinație norocoasă de școli bune, de crimă scăzută. Bartlett are într-adevăr unele dintre caracteristicile pe care familiile par să aleagă să caute o proprietate de vânzare în Tennessee. Bartlett nu este perfect și dacă vă place viața de noapte frenetică, nu este idealul tău. Dar, în general, aceasta este o comunitate solidă, cu multe lucruri pe care să le recomandăm ca loc de viață de familie.

Bartlett este un oraș foarte etnic diferit.

Lakeland este un mic oraș, este a 47-a cea mai mare comunitate din Tennessee. Este un oraș absolut stângace și un oraș de vânzători și angajați, profesioniști și manageri.

Lakeland este un oraș foarte orientat spre mașină și puțini oameni aleg modalități alternative de transport, cum ar fi transportul public, ciclismul sau mersul pe jos.

Acest oraș este unul dintre cele mai educate orașe ale națiunii. 45% dintre adulții din Lakeland au cel puțin o diplomă universitară.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 14873

DE VÂNZARE Teren agricol, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

78,630.72RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

4046 m²
Acre 1 are copaci. Este într-o foarte linistita, SUBDIVISION.WOULD NICE fi ideal pentru BUIDERS SAU pentru uz privat. Perfect pentru o AFRAME SAU RANG...
Cod. 9774

DE VÂNZARE Magazin, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

620,768.84RON
DE VÂNZARE
Magazin

3000 m²
Bucată mare, zona premium, 10 ani în afaceri. stoca convenabil şi staţie de gaz
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB